Aloe Body Conditioning Creme – Branka - zdravlje/edukacije/marketing
AloeVera-Recepti, dodaci prehrani, savjeti . . .

Aloe Body Conditioning Creme

0

Aloe Body Conditioning Creme

Aloe Body Conditioning Creme idealan je partner Aloe Body Toneru u pružanju osjećaja mekoće i podatnosti vašoj koži.

Body Conditioning Creme i Body Toner, u kombinaciji s uravnoteženom prehranom i redovitom tjelovježbom, djelotvorno pomažu u smanjenju nastanka celulita.

Mnogi su razlozi za pojavu celulita. Poremećaj ravnoteže hormona i visoke razine estrogena pridonose njegovu nastanku kao i poremećajima u krvožilnom sustavu.

Dodaci prehrani koje preporučujemo za očuvanje krvožilnog sustava su Nature-Min, Absorbent-C, A-Beta-Care. Aloe Body Conditioning Creme stimulira potkožnu cirkulaciju i time pomaže u razbijanju zarobljene tekućine i masnih naslaga koje uzrokuju pojavu celulita.

Gusta i blaga krema je bogata ekstraktima europskog bilja (bršljan, suručica, bijela loza, preslica) koji vlaže kožu. Primjenjiva u masaži tijela, može se nanositi i na područja kukova i nogu, ili na dijelove tijela koji se ne smiju omotati. Nakon postupka toniranja, ova nemasna i njegujuća krema pruža vašoj koži blistav sjaj i izvrstan osjećaj.

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.