Aloe Vera gel -Priča o Biljci koja Očarava Svijet – Branka - zdravlje/edukacije/marketing
AloeVera-Recepti, dodaci prehrani, savjeti . . .

Aloe Vera gel -Priča o Biljci koja Očarava Svijet

0

Aloe Vera Gel

Često čujem u posljednje vrijeme pijem ovo ili ono…Ponekad me te izjave šokiraju jer nažalost radimo sebi i svom zdravlju više štete nego koristi.

Forever Aloe Vera Gel: Priča o Biljci koja Očarava Svijet

Čudo iz Prirode

Vjekovima se Aloe Vera koristi u medicini, kozmetici i prehrani, zahvaljujući svojim čudotvornim svojstvima. No, jeste li čuli za njezinu “kraljevsku verziju” koja već više od 40 godina dominira svjetskom scenom?

Upoznajte Forever Living Products Aloe Vera Gel, pravi dragulj među prirodnim proizvodima.

Tajna Iza Savršenog Gela

Čist kao Suza

S 99.7% čistog Aloe Vera gela, bez dodataka kore, Forever Aloe Vera Gel stoji na vrhu svjetske ponude. Ono što ga čini posebnim je njegova predanost kvaliteti – koristeći isključivo srž biljke, razlikuje se od svih drugih na tržištu.

Odabrana Vrsta

Ne bilo koja Aloe Vera dolazi u obzir za ovaj gel. Forever Living Products je odabrao vrhunsku Aloe Veru Barbadensis Miller, poznatiju kao prava Aloe Vera. I da, gotovo 90% svjetske proizvodnje ove posebne vrste dolazi upravo od njih!

Kao Iz Vašeg Vrta

Zahvaljujući posebnom procesu stabilizacije, svaki gutljaj ovog gela je kao da ste ga upravo ubrali iz vlastitog vrta. Očuvani su svi vitalni nutrijenti i enzimi, a bez dodatka konzervansa i šećera, garantira se čistoća u svakoj kapljici.

Način Upotrebe Aloe Vera Gela

Osnovne Preporuke

Najčešći način konzumacije Aloe Vera Gela je oralno, kao dodatak prehrani. Preporučena dnevna doza je 100 ml dnevno. Može se piti samostalno ili pomiješan s vodom. Prilikom konzumacije Forever Aloe Vera Gela nije potrebno raditi pauze (upravo zbog toga jer ne sadrži koru)!

Prednosti Aloe Vera Gela

Aloe Vera Gel je odličan za probavni sustav te pomaže u detoksikaciji organizma. Zbog svoje čistoće i prirodne ljekovitosti, hrani organizam s više od 250 bioaktivnih elemenata.

Osim toga:

  • Čisti crijevne resice, pospješujući apsorpciju.
  • Otkiseljuje organizam i dovodi ga u prirodni balans.
  • Zbog svojeg izrazito pozitivnog djelovanja, često je preporuka službene medicine, posebno kod onkoloških bolesnika.

Važne Komponente

Aloe Vera u svom sastavu sadrži aminokiselinu Acemanan koja je znanstveno dokazana kao pomoć u borbi s onkološkim bolestima, virusima i bakterijama (prema izvoru PubMed).

Od davnina je poznato da je naš imunitet usko povezan s našim crijevima.

Zahvaljujući ljekovitosti Aloe Vera Gela, kombinacija ljekovitih elemenata u ovom proizvodu može riješiti do 80% zdravstvenih problema.

Vidljivi Rezultati

Ovo je osnova i baza svih preporuka i ako nekome preporučite samo Forever Aloe Vera Gel, rezultati na večini zdravstvenih problema će biti vidljivi već nakon nekoliko dana korištenja.

Ključne Prednosti:

  • Podiže imunitet
  • Regulira probavu
  • Otkiseljuje organizam
  • Pomaže kod kožnih bolesti
  • Rješava probleme poput gastritisa, erozija i problema s želucem
  • Pomaže kod dijabetesa
  • Pomaže kod oštećenja jetre i ostalih organa
  • Pomaže u oporavku nakon Kemo terapija i zračenja
  • Pomaže kod urino infekata
  • Nedostatka željeza u krvi

U zaključku, Aloe Vera Gel je prirodno čudo koje već 5000 godina nema zamjene u prirodi i medicini.

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.