O kompanij Forever Living Product – Branka - zdravlje/edukacije/marketing
AloeVera-Recepti, dodaci prehrani, savjeti . . .

O kompanij Forever Living Product

Forever Living Product

0

Forever Living Product

Kompanija s drugačijim vrijednostima

 

Već duže od 40 godina Forever Living Products omogućuje svojim kupcima i partnerima da žive zdravije i osjećaju se bolje.

 

Zahvaljujući jedinstvenom poslovnom modelu Forever je postavio standarde u ovoj grani industrije, te omogućio “malom” čovjeku da dobije priliku ostvariti veliki uspjeh. 

 

Forever Living Products je prisutan  u više od 160 zemalja svijeta.

 

Jedinstvenom poslovnom politikom i poslovnim modelom, namijenjenom zadovoljnim korisnicima, omogućuje milijunima ljudi širom svijeta da povećaju vlastite prihode, šireći informacije o ovim organskim proizvodima i njihovom nevjerojatnom učinku. 

 

Kada  govorimo  o kvaliteti Forever Living proizvoda, važno je napomenuti da su svi  proizvodi prirodni i organski te da posjeduju sve potrebne certifikate i norme u više od 160 zemalja svijeta, te nadležnim ministarstvima zdravstva tih istih zemalja.

Forever Living Products je jedini proizvođač Aloe Vere koji ne koristi koru same biljke, već isključivo unutarnji žele (samo srce biljke). 

Jedan od glavnih razloga globalnog uspjeha Forevera je kvaliteta proizvoda te vlastiti proizvodni, prerađivački i distributivni pogoni.

Sve se nalazi unutar kompanije, te nema vanjskih dobavljača ili kompanija.

Forever Living Product
Forever Living Product

Na ovaj način zadržava se trajna kvaliteta i autentičnost proizvoda već duže od 40 godina.

U današnje vrijeme je preplavljenosti tržišta s nekvalitetnim dodacima prehrani i različitim marketinškim modelima prodaje.

Forever Living Products se izdvaja od svih ostalih te ostaje autentična kompanija koja nije mijenjala modele poslovanja i kvalitetu svojih proizvoda od samog nastanka.

Iz tog razloga deseci tisuća novih kupaca svakoga mjeseca postaju novi zadovoljni korisnici širokog asortimana Foreverovih proizvoda.

Vjerujem da ćete i vi isprobati ove nevjerojatne proizvode te svoje vlastito oduševljenje podijeliti s onima za koje smatrate da im je potrebno. 

U koliko se još niste susreli s Forever Livingom i njegovom nevjerojatnim proizvodima za zdravlje i ljepotu, savjetujemo vam da posjetite moju web stranicu:

Team Extreme Pro – Branka Buršić (branka-b.com)

 webshop- Forever Living Products – Podružnica Zagreb i upoznate detaljnije cijelu ponudu potpuno prirodnih proizvoda.

 

 

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju Branka Bursic – Portfolio , s zadovoljstvom ćemo vam pomoći u izboru najboljih proizvoda za vas i vašu obitelj.

 

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.