Ponešto o meni... – Branka - zdravlje/edukacije/marketing Ponešto o meni...
AloeVera-Recepti, dodaci prehrani, savjeti . . .

Ponešto o meni…

0

Besplatna analiza zdravlja u Istri – kvantna analiza

 Ponešto o meni…Kako sam se ja našla uz Aloe Veru…

Moje ime je Branka Buršić. Ako očekujete neku tragičnu priču, varate se! Evo zašto sam se ja okrenula prirodi i Aloe veri …

O meni…

Dugo sam vremena provela ne mareći za zdravlje, a još manje sam razmišljala o načinu na koji bih ga zadržala?

Poput mene, većina od nas misli da to nekako dobijemo na poklon i ne smatramo ga darom, već nekom normalnom stvari u odrastanju.

To nije bilo toliko strašno dok su bile mlade godine i bez nekog stresa. No, vrijeme prolazi, organizam počinje „pamtiti“ sve vrste zanemarivanja i – upozorava nas signalima!

Srećom, mene je spasilo što sam zbog odgoja, još kao dijete, puno puta čula što je sve zdravo i čega se treba kloniti, kakvo bilje uzimati, kako zdravo živjeti …

Ako očekujte da ću vam ispričati neku tragičnu priču o neizlječivoj bolesti, varate se – ja sam shvatila da mi mnoge manje stvari sve više smetaju, bole, pritišću …

Nisu to bile neke ozbiljnije bolesti, no međutim, nisam se više osjećala najbolje.

Kad su počeli prvi takvi problemi, nije mi trebalo previše vremena da posegnem za prirodnim varijantama kako bi se osjećala bolje.

Tako sam nakon godina eksperimentiranja naišla na Aloe Veru i shvatila kako ona djeluje na zdravlje. Ako su preparati od ove biljke pomogli meni, pomislila sam, pomoći će i drugima.

Moje osobno iskustvo bilo je presudno! Uzimala sam „Argi+“ i Aloe Vera gel i uvelike riješila problem cirkulacije koja je dovela do mojih proširenih vena.

O meni…

Konačno, to je bio razlog što sam se s Aloe Verom počela i profesionalno baviti.

Analiza

Radeći u timu iskusnih terapeuta, dobila sam mogućnost profesionalnog napretka. Zapravo, i danas nadograđujem svoje znanje.

Jedna od metoda pomoću koje mogu bolje uvidjeti probleme i bolesti ljudi koji mi se obrate za pomoć je „kvantna analiza“.

kvantna dijagnostika

To je postupak u kojem se u kratko vrijeme može provjeriti opće stanje organizma što ukazuje na probleme u određenim organima ili dijelovima tijela.

Kako bih ovakvom analizom olakšala dijagnostiku, ljudima koji mi se obrate u Puli ili drugim mjestima u Istri – to radim besplatno!

Iskustva

Radeći kvantnu analizu organizma doživjela sam mnoga divna iskustava s klijentima, poput ovih:

  • Gospođa srednjih godina došla je k meni prvi put vidjevši moj poziv zainteresiranima na Facebooku.

Do tada nije čula za ovaj postupak dijagnostike niti je uopće znala kako funkcionira kvantna analiza.

Žalila se na umor, iscrpljenost i akne na koži kao da je u pubertetu. Nije u pitanju bila prekomjerna težina – moja analiza je ukazivala na problem masnoće jetre, povećanu kiselost organizma kao i lošu probavu.

I tu je došao prijelomni trenutak! Na moju preporuku, vrlo je skeptično prihvatila terapiju s Aloe Vera gelom te preparatima „Probiotic pro B“, i „Artic sea“.

No došavši na kontrolu za točno mjesec dana – bila je to druga osoba: raspoloženje joj se popravilo, jetra se u potpunosti očistila, akne nestale kao i problemi s probavom, a metabolizam se ubrzao.

  • Drugo iskustvo bilo je s klijentom koji radi fizički posao, ne mareći pretjerano za zdravlje. Ali nije mogao zanijekati da ima probleme s kostima.

I baš to je pokazala moja analiza. Kad sam tako potvrdila njegove probleme, prihvatio je i moju preporuku za terapiju.

Mjesec dana pio je „Freedom“ i „esm-kompleks“. Njegove kosti su se u samo mjesec dana uvelike regenerirale, poboljšala se njihova gustoća.

Priznajem, i mene je iznenadio takav vidni oporavak u samo mjesec dana terapije koju sam mu preporučila.

To je još jedan primjer iz moje prakse koji pokazuju kako dodaci prehrani na bazi  Aloe Vere djeluju na probleme u organizmu.

 VIŠE S WEBA

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.