Opraštanje da ili ne? – Branka - zdravlje/edukacije/marketing Zanimljivosti
AloeVera-Recepti, dodaci prehrani, savjeti . . .

Opraštanje da ili ne?

Opraštanje da ili ne?

0

Opraštanje da ili ne?

 

Osjećaj ogorčenja i povrijeđenosti povezan je s opraštanjem sebi, a ne nekome drugome.

Opraštam, ali…

“Biste li više voljeli biti u pravu ili biti sretni?”

 

Svi mi imamo svoje mišljenje o tome tko je u pravu, a tko nije, s obzirom na našu percepciju i svi možemo pronaći način kako da to mišljenje opravdamo.

Želimo kazniti druge za ono što su nam učinili, a sami smo, međutim, ti koji uvijek iznova ponavljamo istu priču u svom umu.

Glupo je kažnjavati se u sadašnjosti jer nas je netko povrijedio u prošlosti.

Ako osjećate da su vam drugi nešto oduzeli, znajte da vam nitko ne može oduzeti nešto što vama pripada. Ako oduzeto pripada vama, vratit će vam se u pravo vrijeme, a ako se ne vrati, tako je trebalo biti.

To treba prihvatiti i nastaviti život.

Da bismo se oslobodili prošlosti, moramo željeti oprostiti čak i ako ne znamo kako.
Opraštanje znači – odustajanje od naših povrijeđenih osjećaja i zaboravljanje cijele stvari.
Stanje neopraštanja uistinu uništava nešto unutar nas.
Ma koji duhovni put slijedili, uočit ćete da je opraštanje vrlo značajno u bilo kojem vremenu, a posebno kad se radi o bolesti.
Kad smo bolesni, uistinu moramo dobro pogledati da vidimo kome to trebamo oprostiti. Obično je osoba za koju mislimo da joj nikad ne ćemo oprostiti upravo ta kojoj trebamo najviše oprostiti.
Što drugome ne opraštamo, njega nimalo ne povređuje, ali stvara kaos u nama, otuda i bol.
To nije stvar drugih, nego naša.
Kako na pririrodan način steći dobar osjećaj, pogledajte na linku: https://www.foreverliving.hr/proizvodi/bodovni-proizvodi/pcelinji-proizvodi/royal-jelly-036/Osjećaj ogorčenja i povrijeđenosti povezan je s opraštanjem sebi, a ne nekome drugome.

Opraštanje

 Ono o čemu bih htjela govoriti je oprost i o posljedicama koje ostaju ako nismo spremni opraštati. 

“Opraštam, ali također učim lekciju. Neću te mrziti, ali ti se nikad više neću toliko približiti kako me ne bi ponovo povrijedio.

“Postoje dvije vrste opraštanja. Ona kad oprostite i pružite im drugu šansu i ona kad oprostite i nastavite bez njih. Obje koristite mudro.”

“Opraštam, ali to ne znači da prihvaćam tvoje ponašanje ili ti vjerujem.

Opraštam ti zbog sebe, tako da mogu nastaviti sa životom.”

“Opraštanje ne znači da prihvaćam to što si napravio. Opraštanje znači da me ono što si napravio više ne kontrolira.”

“Nikad nisam znala koliko sam jaka dok nisam trebala oprostiti nekome kome nije bilo žao i prihvatiti ispriku koju nikad nisam dobila.”

———————————-

“Kako proći kroz bolna iskušenja a ne ostati ozlojeđen?”

Emmanuel odgovara:

“Shvatite ih kao lekciju, a ne kao kaznu. Vjeruj životu, prijatelju moj. Ma koliko ti se čini da te život daleko odveo, znaj da je taj put bio potreban.

Došao si prijeći široko prostranstvo iskustava kako bi spoznao gdje leži istina i gdje su tvoja zastranjenja na tom području. Tada ćeš se moći vratiti kući, svom duševnom ja, svježiji i mudriji. ”

 

Zahvaljujem se na pažnji!

 

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.